بازار رب انار ترش و شیرین خانگی، همواره از رونق فوق العاده ای برخوردار است. این امر به کیفیت و طعم عالی رب انار خانگی برمی گردد. رب انار که از دیرباز چاشنی غذاهای سنتی ایرانی بوده است در طعم های فوق العاده و متنوعی در بازار موجود می باشد تا هر کس بنا به ذایقه خود از طعم آن بهره مند شود.
رب انار خانگی علاوه بر انواع طعم در کیفیت وغلظت های گوناگون در بازار موجود است. این تنوع، نتیجه متنوع بودن ارقام انار ایرانی و کیفیت تولید رب انار خانگی می باشد. رب انار علاوه بر طعم خوبی که دارد میتواند برای سلامتی انسان بسیار مفید باشد.
خواص مصرفی رب انار
رب انار می تواند دارای فواید و خواص مصرفی بسیار زیادی باشد. در ادامه مطلب می توانیم به مهم ترین این ویژگی های اشاره نماییم:
• بهترین دارو برای مراقبت از مو
• بهترین دارو برای مراقبت از پوست
• موثر در هضم سریع غذا
• موثر در جلوگیری از سرطان
• دارای آنتی اکسیدان های بالا
• تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
ویژگی های رب انار مرغوب خانگی:
بهترین رنگ برای رب انار خانگی قهوه ای کمرنگ است و اگر رنگ رب انار متمایل به رنگ سیاه بود نشانه آن است که رب سوخته و یا آلوچه نیز در پخت رب انار به کار برده شده است. طعم تلخ سوختگی هم می تواند به تشخیص رب انار مرغوب کمک کند. شیوه تولید رب انار هم به روش های صنعتی و سنتی یا خانگی می باشد.
انواع غذا با رب انار:
خورشت فسنجان
خوراک مرغ
خورشت قورمه
اکبر جوجه و ….
رب انار خانگی در مزه های ترش و شیرین، ترش و ملس تهیه و به روش های مختلف در بازار عرضه می شود. استفاده از رب انار ترش یا شیرین به ذائقه مصرف کننده بستگی دارد. اما در هر صورت نوع خانگی رب انار، بسیار محبوب بوده و بیشتر از انواع دیگر چاشنی، طرفدار دارد. زیرا این محصول، طعم مطبوع و بی نظیری به غذا می بخشد.