تولید بهترین ترشی سیر شمالی هفت ساله به شیوه های سنتی در مازندران و گیلان انجام می شود. شهرهای شمالی کشورمان از دیرباز به تولید مرغوبترین و خوشمزه ترین سیر ترشی های چند ساله و هفت ساله محلی، معروف بوده اند. سیر ترشی گیلان هر ساله تولید بالایی داشته و با طعم فوق العاده ای به عنوان یکی از سوغاتی های این شهر، مطرح است.
آنچه در این مقاله میخوانید:
ترشی سیر خانگی شمالی
در شمال کشورمان از سیرهای مرغوب، انواع ترشی خوشمزه محلی به روش خانگی تولید می شود. در روش خانگی یا پوست سیرها گرفته می شود و یا سیر را با پوست برای تهیه ترشی استفاده می کنند. سپس سیر ها را شسته و کاملا خشک می کنند و در سرکه سفید یا قرمز یا سرکه سیب به همراه مقداری نمک، در ظرف های دربسته قرار می دهند. پس از گذشت یک الی هفت سال، سیر ترشی آماده مصرف است.