رب انار خانگی ملس به صورت عمده و با قیمت مناسب تولید شده و به فروش می رسد. رب انار خانگی نسبت به محصولات صنعتی، سالم تر و مرغوب تر است. این طعم از رب با اکثر ذایقه ها همخوانی دارد.
رب انار خانگی با طعم ملس، از مرغوب ترین و سالم ترین انارهای ایرانی تهیه می شود. مسلماً این رب انار نسبت به رب های صنعتی که در تولید آنها از مواد نگهدارنده و شیمیایی استفاده می شود؛ سالم تر و مفیدتر است. در تولید این رب از انار هایی استفاده می شود که طعم دانه های آن ترش و شیرین است.
چگونه رب انار خانگی را نگهداری کنیم؟
رب انار خانگی را داخل ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند. سعی کنید رب را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.
علاوه بر این رب انار خانگی ملس، طعم فوق العاده ای به غذا می بخشد. از رب انار ملس در انواع غذا های ایرانی مثل اکبر جوجه و فسنجان استفاده می شود.
این نوع رب به صورت عمده، مستقیم و بدون واسطه، با نرخ مناسب در سایت های مجاز فعال در زمینه تجارت چاشنی های ایرانی عرضه می شود. به راحتی می توان رب انار ملس را به صورت آنلاین از طریق این سایت ها خریداری کرد.
فروش رب انار خانگی ملس
تولید رب انار ملس در مناطق شمالی کشور ایران بیشتر به کمک شیوه های خانگی و سنتی انجام می شود. ارزش غذایی رب انار تولید شده به روش های خانگی برای طرفداران بسیار زیادی است و مشتریان همیشه سعی میکنند این محصول را به صورت ارگانیک و کاملا سنتی خریداری نمایند.
فروش رب انار خانگی ملس عمده در سایت رب اناری انجام می شود.