فروش عمده ترشی سیر چند ساله شمالی در بازارهای ترشیجات و محصولات محلی شمال کشور انجام می شود. با توجه به حاصلخیز بودن زمین های مزارع شمال کشورمان، انواع ترشی سیر تازه و چند ساله در شمال کشور به وفور تولید می شوند.
ترشی سیر چند ساله سنتی از اولویت های سوغاتی گیلان و مازندران و سایر شهرهای شمال به حساب می آیند. انواع ترشی سیر و سه و چهار الی هفت ساله در این مناطق به فروش می رسند. هر چه از مدت زمان تولید و ماندگاری ترشی سیر بگذرد بر کیفیت و طعم آن افزوده می شود.
خواص ترشی سیر چند ساله
به طور کلی، حداقل بیش از 30 خاصیت دارویی برای سیر، شناسایی شده است؛
- آثار ضدمیکروبی
- ضدویروسی
- ضدسرطانی
- هضمکنندگی غذا
میتوان گفت مصرف سیر تازه یا سیرترشیهای بودار برای بدن مفید است و میتواند به خنثی کردن سمهای کبدی و تسهیل در فرآیند هضم غذا کمک کند.
فروش عمده ترشی سیر های متنوع چند ساله شمالی علاوه بر بازارهای محلی و سنتی شمال کشور، در وب سایت ترشی ایران نیز انجام می شود. فروش در وب سایت به صورت مستقیم از تولیدی و عمده فروشی می باشد.