قیمت ترشی خانگی از تنوع زیادی در بازار برخوردار است. ترشی خانگی، بسیار خوشمزه بوده و در کنار انواع غذاها مورد استفاده خانواده ها قرار می گیرد. همان طور که می دانید ترشی خانگی، نوعی ماده غذایی است؛ که با تنوع بی نظیری از لحاظ طعم و قیمت در بازار مواد غذایی عرضه می شود.
نکات مهم در خوشمزه شدن ترشی خانگی:
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.
سبزی ترشی
معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.
نگهداری درست از ترشی ها
در ظرف ترشی، هر موادی که به حالت شناور در سرکه قرار گیرد، باید آن را بردارید. در مرحله ی ریختن مواد درظرف، باید دقت کنید که مواد خیش نباشد، زیرا آب در سرکه و ترشی باعث می شود، ترشی شما پوسیده شده و کپک بزند.
انواع ترشی خانگی را می توان در میان سفره های ایرانی مشاهده کرد. به نظر می رسد؛ که این چاشنی خوشمزه، همواره بخش جدایی ناپذیر سبد غذایی خانوارهای ایرانی بوده است. قیمت ترشی های خانگی موجود در بازار نیز با توجه به تنوع بی نظیر آنها، مختلف بوده و با توجه به مواد به کار رفته، نوع سرکه و موارد دیگر، متفاوت است.