طرز تهیه رب انار ترش خانگی و خوشمزه به 2 روش راحت و حرفه ای

اگر به دنبال یاد گیری طرز تهیه رب انار ترش خانگی به 2 روش راحت و در عین حال خوشمزه و عالی هستید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه این محصول را بی آموزید.

اما قبل از آن باید بگوییم که رب انار ترش یکی از محصولات بی نظیر و پر خاصیتی است که در اکثر نقاط کشور تولید می شود و یکی از خوش طعم ترین ارقام این محصول مربوط به شمال و استان گیلان می باشد.

برای درست کردن و پختن رب انار ترش، ابتدا لازم است که مقدار مشخصی از انار تازه را بشویید و دانه کنید، مثلا شما می توانید حدود 10 کیلو انار استفاده کنید، بنابراین سعی کنید لایه ها و سفیده های انار را کاملا جدا کرده و کنار بگذارید، البته باید توجه داشته باشید که پوسته و لایه های انار هم دارای خواص مفید پزشکی جدا گانه بوده که برای آشنایی با آن بهتر است به مقالات مربوطه مراجعه نمایید.

اما بعد از جدا کردن دانه ها حالا آنها را در قابلمه ای مناسب بریزید و حدود سه لیوان آب اضافه کنید و آن را روی حرارت شعله ی گاز قرار دهید تا مطمئن شوید که دانه های انار کاملا له شده و پخته شده اند.

در مرحله بعد باید دانه های انار پخته شده را داخل سبدی یا صافی که قابلمه زیر آن قرار دارد بریزید و سپس آب آن را خارج کرده و صاف کنید، البته بهتر است دانه ها را با دست خوب فشار دهید تا آب آنها کاملا خارج شود.

بعد از اینکه آب انار کاملا گرفته شد و صاف شد باید دوباره حرارت داده شود تا چند ساعت دیگر هم بجوشد و به غلظت مناسب برسد، در واقع آب انار باید در حدی غلیظ شود که شبیه رب گوجه فرنگی باشد البته رنگ و رب انار با رب گوجه فرنگی متفاوت است و ما غلظت آنها را مقایسه کرده ایم تا ببینیم رب انار چقدر باید بجوشد.

در مرحله آخر رب انار آماده شده را از قابلمه خارج کرده و در یک ظرف بریزید و بگذارید کاملا خنک شود سپس در شیشه یا ظرف درب دار ریخته و آن را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه رب انار ترش

این محصول طبیعی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و یکی از مفید ترین محصولات ایرانی به شمار می رود.

باید اشاره کنیم که طرز تهیه رب انار ترش عموماً به همان شکلی است که بیان کردیم و در همه مناطق رب انار به همین صورت تهیه می شود اما ممکن است برخی آن را غلیظ کرده باشند و برخی کمتر حرارت بدهند که این کاملا به سلیقه ی افراد مربوط می گردد و در کیفیت نهایی تاثیر آن چنانی را شاهد نیستیم.

طرز تهیه رب انار ترش

نکته مهم در مورد تولید رب انار این است که اگر در تولید این محصول از انار ترش استفاده کنید قطعا رب انار شما ترش می شود و اگر انار شما شیرین باشد رب انار نیز شیرین به دست می آید و در صورت تمایل به رب انار ملس باید مخلوط انار ترش و شیرین استفاده کنید.

به طور کلی طعم رب انار بیشتر به سمت ترشی است زیرا میوه انار دارای مقدار زیادی ویتامین C است اما با افزودن مقداری شکر می توان آن را شیرین تر کرد و همچنین برخی افراد در انتهای رب انار کمی نمک اضافه می کنند که بستگی به سلیقه و طعم مورد نظر آن شخص دارد.

نکته دیگر اینکه برای تهیه یک کیلو رب انار باید از حدود ده کیلو انار تازه استفاده کنید، البته این مقدار به میزان تقریبی بوده و بسته به غلظت رب انار شما می تواند متفاوت باشد، اما این یک دستور کلی است که می تواند برای شما یک راهنمای عمل باشد.

در مورد نگهداری رب انار نیز باید بگوییم که باید آن را در یخچال نگهداری کنید، مخصوصاً اگر غلظت کمتری داشته باشد و مانند آب انگور باشد، اما اگر فضای کافی در یخچال ندارید، می توانید رب انار را غلیظ تر کنید و آن را محیط بیرون قرار دهید.

طرز تهیه رب انار ترش

بنابراین می توانید رب انار را مانند رب گوجه فرنگی در محیط سرد بیرون از یخچال نگهداری کنید روش کار هم به این صورت است که رب انار را مثل قبل حرارت داده یا می توانید آن را در قابلمه بجوشانید و بعد از حدود 20 دقیقه جوشیدن دوباره آن را در ظرفی ریخته و بگذارید خنک شود و سپس آن را در شیشه بریزید.

رب انار ترش گیلان درجه یک

بدون شک یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین انواع رب انار ترش اصیل ایرانی رب انار گیلان است که توسط بهترین و درجه یک ترین انارهای شمالی تهیه می شود، این رب در پخت غذاهای ایرانی مانند خورش فسنجان و غذاهای مشابه از جمله مرغ ترش گیلانی استفاده می شود.

رب انار ترش گیلان درجه یک

جالب است که هر منطقه ای از کشور مانند گیلان رب انار محلی خود را دارد که معمولا با استفاده از انار همان منطقه تهیه می شود، امروزه این محصول علاوه بر رب انار سنتی که طعم و کیفیت تقریبا یکسانی دارد، به صورت صنعتی نیز تولید می شود.

نمونه های رب انار ترش گیلان که به صورت کارخانه ای تولید می شوند طعم و رنگ مناسبی دارند و توسط دستگاه های مخصوص و در دمای استاندارد و مشخص تهیه می شوند امروزه تقاضای بازار برای رب انار ترش گیلان زیاد است و مسلماً روشهای سنتی نمی توانند این سفارشات حجمی را پاسخ دهند بنابر این می توان آن را به صورت انبوه تهیه کرد و با ساخت رب انار ترش به صورت صنعتی نیاز بازار را برطرف کرد.

مرکز فروش مجموعه ی ما یکی از تامین کنندگان اصلی رب انار ترش گیلان می باشد که انواع مختلفی از این محصول را در بسته بندیهای وزنی مختلف عرضه می کند، رب انار دارای کیفیت درجه یک و مرغوب بوده و از نظر طعم و مزه بسیار منحصر به فرد می باشد، همچنین لازم به ذکر است قیمت ارائه شده برای رب انار گیلان در این فروشگاه به دلیل پخش و توزیع بدون واسطه آن کاملاً مقرون به صرفه می باشد، خریداران محترمی که قصد سفارش عمده رب انار را دارند می توانند فرم مربوطه را در این سایت تکمیل نمایند و یا با شماره ما تماس بگیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما